Anlık Bildirim

Ortaya çıkan Geekbench 3 sonuçları iPhone 6S'de 1 GB belleğe işaret ediyor

Ortaya çıkan Geekbench 3 sonuçları iPhone 6S'de 1 GB belleğe işaret ediyor
 
iPhone 6 
Eylül ayında tanıtılacak yeni iPhone modelleriyle ilgili iddialar durulmuyor. Geçtiğimiz ekran paneli ve arka kapağı ortaya çıkan cihaz bu kez Geekbench 3 sonuçlarında görüldü. Geekbench 3 farklı platformların kıyaslanabildiği bir test uygulaması. Bu uygulamayla cihazınızı test ettikten sonra teknik özellik ekranını da görüyorsunuz ancak bu sayfaların çok çabuk çarpıtılabildiğini hatırlatalım. Bu yüzden bu tarz test sonuçlarına inanmak çok doğru olmayacaktır.
Ancak sonuçlar gerçekten ilginç bir noktaya parmak basıyor. iPhone 6S modeline ait olduğu iddia edilen sonuçta Apple A9 çipsetinin 2.0 GHz saat hızında çalıştığı ve sistem belleğinin 1 GB olduğu görülüyor. Bu durum aslına bakacak olursak Apple'ın politikalarına da biraz aykırı. Şirket genellikle S modellerinde performansı yükselirken diğer model geçişlerinde tasarımda değişikliğe gidiyor.
Tüm bu bileşenleri bir araya getirdiğimiz zaman yeni iPhone modelinde 1 GB bellek miktarı biraz uzak bir ihtimal gibi. Plus modelinde belleğin arttırılma ihtimalini tartışacak olursak da Apple'ın genelde kullanıcıya sunduğu seçenekleri çok dallandırmadığını biliyoruz. Bu durumda Plus modelinde 6S ile aynı belleğe sahip olması daha mantıklı gözüküyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6867 kez okundu.
98 kişi, toplam 102 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6s plus, iphone 6s ve Ram
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim