Anlık Bildirim

Overwatch’un Bastion’ı, gelen güncellemeyle yenilmez oldu

Blizzard, Overwatch’un sevilen karakterlerinden birisi olan Bastion’ın yeteneklerini yeniden düzenledi. Oyuncular, yenilenen Bastion’ın fazla güçlü olmasından şikayetçi.

 

Overwatch’un Bastion’ı, gelen güncellemeyle yenilmez oldu Tam Boyutta Gör

Overwatch oyuncularının en çok tercih ettiği kahramanlardan birisi olan Bastion, Blizzard tarafından yenilendi. Yüksek hasara sahip olmasına rağmen sınırlı hareket kabiliyeti ve kırılganlığı nedeniyle sürekli takımından geri kalan Bastion, Blizzard yetkililerinin söylediğine göre yenilenen yetenekleriyle takımına ayak uydurabilecek.

Blizzard, Bastion’ın daha az kırılgan olabilmesini sağlamak için kahramana “Ironclad” isimli bir pasif yetenek eklemiş. Bastion’ın tanka ve makineli tüfeğe dönüştüğünde  %35 daha az hasar almasını sağlayan bu yetenek, Ana’nın Nano Boost isimli yeteneği ile birlikte kullanılınca robot kahramanımız gelen hasarın sadece %15’i tarafından etkileniyor. PTR’daki (oyundaki yeniliklerin test edildiği sunucu) oyuncuları çileden çıkaran bu durum, videodan da görebileceğiniz gibi karakteri neredeyse yok edilemez kılmış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3876 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
overwatch, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim