Anlık Bildirim

Pebble, #BlackFriday şerefine 20 dolar indirimde

Pebble, #BlackFriday şerefine 20 dolar indirimde

Kickstarter üzerinden rekor bağış ile hayata geçen projelerden olan akıllı saat Pebble da alışveriş çılgınlığı Black Friday’in rüzgarına kapıldı.

Normal satış fiyatı 150 dolar olan Pebble’ı bugüne özel 20 dolar indirim ile 130 dolara sahip olabilmek mümkün. Dahası Pebble, dünyanın tüm ülkelerine ücretsiz kargo ile gönderiliyor. Kısacası Black Friday şerefine Pebble = 130 dolar…

1,26 inçlik 144x168 piksellik e-ink ekrana sahip olan Pebble, Android ve iOS cihazlarıyla Bluetooth 4.0 üzerinden iletişim kuruyor ve kullanıcıların bildirimlerini, uyumlu uygulamaları kullanabilmelerini, şarkılarını kontrol edebilmelerine ve dahasına imkan sunuyor. Üzerinde 3B ivme ölçer, e-pusula ve ortam ışığı sensörü bulunan Pebble, kendine özel Pebble OS isimli bir işletim sistemine sahip olup; 5 ATM’ye kadar su altında ve 3000 metre yükseklikte sorunsuz şekilde kullanılabiliyor.

Amazon’un da bugünden itibaren 148 dolardan satışa sunduğu Pebble’ı aşağıdaki bağlantıdan ulaşacağınız sayfadan yakından inceleyebilir ve dilerseniz satın alabilirsiniz.
https://getpebble.com/
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim