Anlık Bildirim

Periscope'a GoPro desteği

Twitter'ın sahibi olduğu popüler canlı yayın servisi Periscope, iOS uygulamasına GoPro aksiyon kameraları odağında çok önemli bir güncelleme yayınladı. Detaylar haberimizde.
Twitter'ın sahibi olduğu popüler canlı yayın sevisi Periscope, iOS uygulamasına çok önemli bir destek eklediğini duyurdu.
Bu destek ile Periscope'un iOS uygulaması artık aksiyon kamerası pazarının yıldız ismi GoPro'nun Hero 4 (Black ve Silver) kamerasına bağlanabilmeye başladı. WiFi üzerinden sağlanan bu bağlantı ile kişiler GoPro Hero 4 kameralarını kullanarak Periscope üzerinden canlı yayın gerçekleştirebiliyor ve böylece aksiyon anları da canlı olarak aktarılabiliyor. İstenildiği zaman iPhone kamerasına dönüş yapabilen iOS için Periscope, 1.3.3 kodlu bu son sürümüyle aynı zamanda birçok hatadan da kurtuluyor.
Persicope'un iOS sürümüne ücretsiz olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz. GoPro desteğinin Android tarafına ne zaman verileceği ise şimdilik bilinmiyor. 
https://itunes.apple.com/tr/app/periscope/id972909677?mt=8,https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.periscope.android&hl=tr Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim