Anlık Bildirim

Polaris'den her türlü arazi koşuluna hazır yeni ATV: Sportsman WV850

Hazırladığı farklı koşullara dayanıklı arazi araçları ve motosiklet modelleri ile tanınan Polaris firması, havasız lastik kullanan yeni ATV modeli Polaris Sportsman WV850 H.O. Terrain Armor'ı resmi olarak lanse etti.
Askeri sınıf özellikler ve gövde iskelet yapısı ile hazırlanan Polaris Sportsman WV850 H.O. Terrain Armor, bal peteği şeklinde geliştirilen havasız lastiklerle (NPT) geliyor ve bu sayede askeri operasyonlar sırasında kurşun alsa dahi uzun süre sorunsuz bir şekilde yol alabiliyor, zorlu arazilerde çok daha etkili ve konforlu bir sürüş sağlayabiliyor. Gücünü sıvı soğutmalı ve elektronik yakıt enjeksiyonlu bir 850cc 4 zamanlı SOHC çift silindir motordan alan ATV, dört teker disk fren, özel dengeleme destekli süspansiyon sistemi ve otomatik şanzıman ile her türlü koşulda üst seviye performans ve güvenlik ortaya koyabiliyor. 242.3 x 120.1 x 132.1 cm boyut ile üretilen WV850, 680 Kg çekme ve 385 Kg taşıma gücüne sahip. 
Askeri operasyonlar ve çok zorlu şartlara sahip iş sahaları için alınabilecek en iyi alternatiflerden birisini ortaya koyan Polaris Sportsman WV850 H.O. Terrain Armor, Aralık ayında limitli sayıda satışa çıkıyor. Fiyatı açıklanmayan ürün hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Polaris'den her türlü arazi koşuluna hazır yeni ATV: Sportsman WV850
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4425 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
polaris
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim