Anlık Bildirim

Togg'un 500 binden fazla etkileşim ve yorum alan renk anketi sonuçlandı: İşte birinci renk

Togg C-SUV modeli adına tasarlanan renkler için bir anket düzenlendi. Bu anketin sonuçları halka açık bir şekilde paylaşıldı. Ankette 6 adet renk mevcut. Sonuçlar neler söylüyor?
Togg otomobil renkleri Tam Boyutta Gör
Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili 29 Ekim 2022 tarihinde seri üretim bandından indirilmişti. Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Togg fabrikasının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.T​​​​​ogg İcra Kurulu Başkanı Gürcan Karakaş, C-SUV modeli için seçilen renklerin Türkiye'den ilham alınarak tasarlandığını söylemişti. Togg C-Suv modeli renkleri için yapılan anketin sonuçları belli oldu.

 

Togg C-SUV renkleri binlerce kişinin dikkatini çekti

Togg'un sosyal medya hesabından paylaşılan ilgili iletisinde bu etkinliğin 500 binden fazla yorum ve etkileşim aldığı belirtildi. Anketin yayılması için kullanılan etiketler "Togg" ve "Türkiye'nin Renkleri" oldu.

Renk anketinin birincisi "Kapadokya" seçeneği oldu. Bu renk, Kapadokya'nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini temsil ediyor. Anketin diğer seçenekleri arasında "Anadolu", "Gemlik", "Kula", "Oltu" ve "Pamukkale" var. 

Togg renk anketi
Habertürk tarafından verilen ilgili bilgiye göre anketin birincisi yüzde 68'lik bir oy oranıyla iyi bir sonuca erişti. Bu da 340 bin adet etkileşimin "Kapadokya" isimli renge ait olduğu anlamına geliyor.

340 bin adet erişimin "Pamukkale" ile "Kapadokya" arasındaki anketin sonucunu yansıttığını söyleyelim. Birincilik ise bütün anketin sonucunu gösteriyor. Togg C-SUV renkleri için yayımlanan anketteki diğer seçeneklerin yüzde kaç oy aldığı da duyuruldu. Diğer renklerin temsil ettiği anlamlar aşağıda yer alıyor:

  • Anadolu: Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızı.
  • Gemlik: Gemlik'teki zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sular.
  • Kula: Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamı.
  • Oltu: Oltu taşının göz alıcı siyahlığı, parlak dokusu, sağlam yapısı.
  • Pamukkale: Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığı.
Kaynakça https://twitter.com/Togg2022/status/1589292273384275969 https://www.haberturk.com/yapilan-oylamada-favori-togg-rengi-belli-oldu-3536286-ekonomi Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
49137 kez okundu.
22 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim