Anlık Bildirim

Razer, dokunmatik ekranlı yeni oyuncu klavyesini tanıttı: DeathStalker Ultimate

Bilgisayar oyuncuları tarafından yakından tanınan Razer, en yeni oyuncu klavyesi DeathStalker Ultimate'in basın duyurusunu yayınladı.
Bazı dizüstü bilgisayar modellerinde tercih edilen ''Chiclet'' tarzı tuş takımına sahip DeathStalker, 4.05-inç boyutunda dokunmatik ekranıyla, Switchblade kullanıcı arayüzü teknolojisiyle ve üzerinde bulunan 10 adet LED ekranlı, dinamik, 80 Hz tepki süreli tuşlarla ön plana çıkıyor.
Klavyenin 4.05-inç'lik dokunmatik ekranının farklı fonksiyonları bulunuyor. Ekran, çoklu dokunmatik trackpad olarak kullanılabiliyor, oyun içi önemli bilgiler ekrandan takip edilebiliyor veya Razer'ın özel uygulamalarında kontrol sağlanabiliyor. Bu uygulamalardan bazılarına geri sayım sayacı, Gmail, Facebook, internet tarayıcı, ScreenShot, Twitter, Youtube ve saat örnek verilebilir. Seçilen uygulamaya veya desteklenen oyuna göre renkli LED ekranlı tuşlardaki görüntü ile fonksiyon değişmekte.
1000 Hz raporlama hızı, örgülü kablo ve programlanabilir tuşlar sunan klavyenin tuş takımının rengi değiştirilebiliyor. Bu bilgilere ilave olarak 10 tane tuşa aynı anda basılsa dahi tüm tuşlar ayrı ayrı algılanıyor. Klavyede oyun modunun unutulmadığını görmekteyiz. Oyun modu açıkken oyun keyfinin yanlışlıkla bölünmemesi için Windows tuşu, Alt+F4 ve Alt-Tab komutları devre dışı bırakılıyor. Razer'ın bulut tabanlı Synapse 2.0 yazılımı sayesinde klavyedeki ayarlarınız ve profilleriniz bulut tabanlı bir sunucuya kaydediliyor. Klavyeyi farklı bir bilgisayarda kullanmak istediğinizde önceden kaydedilen ayarları sunucudan indirebiliyorsunuz.
Razer, DeathStalker Ultimate'i eylül ayında, ABD'de 249.99$'dan, Avrupa'da 249.99 Euro'dan satmayı planlıyor. 
Razer, dokunmatik ekranlı yeni oyuncu klavyesini tanıttı: DeathStalker Ultimate
Razer, dokunmatik ekranlı yeni oyuncu klavyesini tanıttı: DeathStalker Ultimate
Razer, dokunmatik ekranlı yeni oyuncu klavyesini tanıttı: DeathStalker Ultimate
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9810 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oyuncu klavyesi, Razer
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim