Anlık Bildirim

Real Racing geliştiricisi FireMonkeys kapanabilir

Geçen yılı önemli gelirlerle kapatan EA bununla birlikte mobil tarafta huzursuz. Bünyesinde 7 yıldır önemli projelere imza atan FireMonkeys stüdyosunu kapatabilir.

Mobil uygulama döneminin başladığı günlerden bu yana aktif olan ve pek çok rekortmen oyuna imza atan FireMonkeys kapanabilir. EA çatısı altında faaliyet gösteren stüdyo yeniden yapılandırma kurbanı oldu.

İşler iyi gitmiyor

2012 yılında kurulan FireMonkeys stüdyosu Avusturalya’nın en büyüğüydü ve devlet yetkilileri tarafından da çalışmaları kabul görüyordu. Stüdyo Mass Effect Infiltrator, The Sims: Freeplay, Need for Speed: No Limits, Dead Space ve özellikle Real Racing serisi ile biliniyor.

Geçtiğimiz günlerde stüdyoda işten çıkarma yaşandığı ve 100 civarında kişinin etkilendiği rapor edilmişti. İçeriden gelen bilgiler stüdyonun yakın zamanda tamamen kapanacağı beklentisinin olduğunu da vurguluyor.

Diğer taraftan merakla beklenen Real Racing 4 yapımı da bundan etkilenmiş durumda. Kaynaklar projenin rafa kalktığını ifade ediyor. Şimdilik elde kalan ekiple mevcut oyunların daha iyi hale getirilmesi sağlanacak.

EA yaptığı açıklamada bazı zorunlu nedenlerden ötürü işten çıkarmaların yaşandığını ve gelecekte heyecan verici projelerin hayata geçeceğini belirtiyor. Bununla birlikte tamamen kapatılma iddialarını reddediyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6085 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, firemonkeys ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim