Anlık Bildirim

Red Dead Redemption 2'ye Battle Royale modu geldi

Red Dead Redemption 2'nin online versiyonu Red Dead Online'a Battle Royale modu geldi. Gun Rush isimli modda 32 kişi arasından hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyoruz.

Red Dead Redemption 2'ye Battle Royale modu geldi Tam Boyutta Gör

Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi oyun modu Red Dead Online'a Battle Royale benzeri dinamiklere sahip yeni bir oyun seçeneği eklendi. Gun Rush adındaki modda yerden silah topluyor ve küçülen haritada hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyoruz.

Red Dead Redemption 2 çıkmadan önce oyuna Battle Royale modu ekleneceğine dair çok sayıda haber çıkmıştı. Hatta Rockstar Games, bu bilgiyi sızdıran bir basın kuruluşuna 1 milyon dolarlık ceza kesmişti.

Yapılan haberler doğru çıktı ve sonunda Red Dead Online’a Battle Royale modu geldi. PUBG ve Fornite benzeri dinamiklere sahip oyun modunda, 32 kişi arasından hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyoruz. Gun Rush, oyun modu diğer Battle Royale oyunlarına nazaran daha hızlı bir oynanış sunuyor. Bir oyun en fazla 10 dakika sürüyor.

Gun Rush isimli moduna tüm Red Dead Redemption 2 sahipleri erişebiliyor. Rockstar Games, Beta aşamasındaki Red Dead Online’ı geliştirmeye devam ediyor. Oyuna yeni oyun modları, hikaye görevleri, silahlar ve kıyafetler ekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim