Anlık Bildirim

Reddit CEO’su, Donald Trump destekçilerinin yorumlarını gizlice değiştirdi!

Reddit CEO'su Huffman, Trump destekçilerinin mesajlarını kendisine yönelik hakaretler içerdiği gerekçesiyle değiştirdi. Yazarlar ve Reddit ekibi ise Huffman'ı siteye zarar vermekle suçluyor.
Reddit CEO'su Steve Huffman, şahsına yönelik hakaretler aldığından dolayı ilgili başlığa ait olan Donald Trump destekçilerinin yorumlarını düzenlediğini itiraf etti.Hikayenin başlangıç noktası olan Washington DC merkezli pizza dükkanı(Comet Ping Pong) ile ObamaHillary Clinton, kampanya menajeri John Podesta gibi bir çok siyasi isim arasındaki çocuk ticareti iddiaları kullanıcılar tarafından Reddit’te bir hayli ilgi çekmişti. Ardından New York Times bu olayı gündemine taşımıştı.
Hikayenin asılsız çıkması üzerine Reddit'te sözde deliller bulunduran r/Pizzagate başlığı kapatıldı. Bunun ardından başlıktaki Donald Trump destekçileri, Ceo Huffman’e hakaret dolu sözler yağdırdı. Dün öğlen saatlerinde The_Donald isimli topluluk üyeleri bıraktıkları mesajlarda değişiklikler olduğunu fark etti. Üyelerin Huffman’a yönelik hakaretleri The_Donald moderatörlerine yapılmışcasına değiştirilmişti. Huffman açıklama yaparak kendisine yönelik  ”f**k u/spez” ifadelerini “f**k u/The_Donald” şeklinde değiştirdiğini itiraf etti.
Yaptığının CEO olarak yanlış olduğunu kabullenen Huffman, ekibinin kendisin kızgın olduğunu ve bir daha böyle bir şey yapmayacağını kaydetti. Şimdi ise The_Donald kullanıcıları Huffman’ı sitenin güvenilirliğini yok etmekle ve illegal mesajları barındıran tartışmalı başlıkları kapatarak kendilerine  baskı uygulamakla suçluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2505 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
reddit, Barrack obama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim