Anlık Bildirim

Reddit'in kurucu ortağı: "Ethereum bu yıl sonunda 15.000 dolar seviyesine ulaşacak"

Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, Ethereum fiyatının bu yıl içerisinde 15.000 dolar seviyesine yükseleceğini ve en değerli kripto para birimi unvanını alacağını söyledi.
Ohanian, Ethereum fiyatının yükselişi hakkındaki bu tahminini Fortune ile gerçekleştiği bir röportaj sırasında paylaştı. Aynı zamanda, yükselişin, kurucu ortak olarak başlattığı, risk sermayesi firması olan, Initialized Capital projesinin - diğer rakiplerine  kıyasla - daha uzun potansiyele sahip olmasından kaynaklandığını belirtti.
 
Elinde hala bir miktar Bitcoin bulundurduğunu ve bu kripto para biriminin “yatırım aracı” sıfatını kaybetmeyeceğini söyleyen Ohanian; bunun yanı sıra insanların Ethereum’a ciddi yatırımlar yaptığını ve bu dijital para biriminin de yükselişe geçeceğini belirtti ve yıl sonunda Bitcoin’in 20.000 dolar, Ethereum’un ise 15.000 seviyelerinde olacağı tahmininde bulundu. 
Reddit’in kripto para piyasasına sıcak bakması, bu röportajın yanı sıra, bir süre önce engellediği kripto para ödemesinin tekrardan sitesinde aktif edilecek olmasıyla pekişti. Reddit, ilk kripto para ödemesi kabul eden büyük sosyal medya sitelerinden biriydi ve bu sayede birçok kullanıcıya erişti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim