Anlık Bildirim

Renault Talisman 2017 Business Car seçildi

Renault’nun aynı segmentte 10 farklı model ile yarış içinde olduğu üst sınıf aracı Talisman, 2017 yılı Business Car ödülüne layık görüldü. Araca dair detaylar ve ilgi çekici görseller haberimizde!

Renault Talisman 2017 Business Car seçildi Tam Boyutta Gör

Danimarka’da düzenlenen ve D segmentindeki 10 farklı aracın yarıştığı 2017 Yılının Business Aracı kategorisinde Talisman ödüle ulaşan isim oldu. Business Denmark üyelerinden oluşan özel bir jüri tarafından verilen ödül için iki otomotiv gazetecisi ile otomobillerin ergonomik özelliklerinin de değerlendirilebilmesi adına fizyoterapist de yer almış.

Business Denmark, meslekleri gereği yılda 30 bin ile 80 bin kilometre yol kat eden satış temsilcilerini temsil eden yerel bir federasyon. Uzun yıllardır verilen bu ödül, son dönemde otomobil şirketleri için prestij simgesi haline gelmeye başlamış durumda. Renault’un aldığı bu ödül, bir Fransız otomobilinin Danimarka’da aldığı ilk ödül olması adına da önem taşıyor.

Dizel motoru ile 100 kilometrede sadece 3.6 litre yakıt tüketen 95g/km emisyon düzeyi ile de son derece çevreci olan Renault Talisman, 8.7inç dokunmatik ekranda internet erişim destekli R-Link2 araç içi eğlence sistemi, Head Up Display, eller serbest park sistemi, Pure Vision Full LED ön farlar, elektronik koltuk ayarı ve masajlı sürücü koltuğu gibi özellikler sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7407 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault, renault talisman ve business car 2017
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim