Anlık Bildirim

Resim paylaşım uygulaması Photobeamer sadece yeni Lumia modelleri için indirmeye sunuldu


 Nokia'nın fotoğraf çekimi ve paylaşımı konusunda uzmanlaşmış Scalado firmasını satın almasının ardından, ilk meyvelerden birisi olan Photobeamer uygulaması indirmeye sunuldu.

Şu an sadece Lumia 920 ve Lumia 820 modelleri için indirmeye sunulan Photobeamer sanılanın aksine cihazlar arası paylaşıma imkan tanıyan bir uygulama değil. 

Uygulama, kurulduktan sonra resim albümünüzü tarayarak önbellekleme yapıyor. Daha sonra cihazınızda bir resmi açtığınızda sizden bilgisayarınızdaki tarayıcı üzerinden photobeamer.com sitesine gitmenizi istiyor. Siteye gittiğinizde karşınıza bir QR kodu çıkıyor. Bu kodu cihazınızın açılan kamerasına tutuyorsunuz ve ekrana tıkladıktan sonra albümünüz site üzerine yükleniyor. Başka bir tıklamaya gerek kalmadan albümünüzü tarayıcı üzerinde görüntüleyebiliyorsunuz. Uygulama bir nevi mobil projeksiyon cihazı mantığında çalışıyor.

Projenin başındaki isim Scalado ürün yöneticisi David Fredh. Fredh, uygulama çok basit gibi görünse de arka planda önemli mekaniklerin çalıştığını belirtiyor.

Oluşturulan QR kodu benzersiz ve her siteye girişte değişiyor. Kodu taradığınız anda uygulama resimlerinizi göndermeye başlıyor. Hızlı aktarım için önbellekleme yanında veri optimize de ediliyor. Hücresel internet bağlantısı veya WiFi bu işlemler için gerekli.

Sadece yeni Lumia modellerine özel bu uygulama şimdilik web üzerinden indirilemiyor. Uygulama mağazasına girerek uygulamayı aratmanız gerekiyor. 

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/photobeamer/971c41e5-3596-4a7a-ba2c-bcd7780d7db5
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim