Anlık Bildirim

Robot barmen projesi "Somabar" başarıya ulaştı

Robot barmen projesi 'Somabar' başarıya ulaştı
Teknolojinin girmediği alan günümüzde neredeyse kalmadı, gelişmelerden nasibini alanlardan birisi de barmenler olacak gibi gözüküyor. Robot barmen projesi olan Somabar Kickstarter'da büyük ilgi görerek kısa sürede hedefine ulaştı. 50 bin dolarlık bağış için yola çıkan proje an itibariyle 200 bin dolar sınırına yaklaşmış durumda.

Üzerinde Soma Pods adı verilen tüpler barındıran robot kokteylleri yapmak için bu tüplere koyulan içecekleri önceden belirlenmiş oranlarda karıştırıyor. Android ve iOS için mobil uygulaması bulunan robotta kokteyller mobil uygulamadan seçiliyor.Ayrıca uygulamadan kokteyllerin sert veya hafif olması seçilebiliyor, hali hazırda bulunan içeceklere göre size kokteyl önerebiliyor veya azalan içecekleri bildirebiliyor.

Yaklaşık 300 adet kokteyl yapabilen robot dilerseniz eklediğiniz sonradan kokteylleri de hazırlamaya başlayabiliyor. Somabar şu an için 399 dolardan başlayan fiyatlar ile satın alınabiliyor. Temmuz ortasına kadar tüm alıcılara ürünün ulaşması bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1247 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
robot
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim