
İstanbul'da açtığı ofisle resmi olarak Türkiye pazarına giren Rus arama motoru devi Yandex, yatırımlarına kendi bölgesinde devam ediyor.
Güney Koreli elektronik devi Samsung ile yeni bir ortaklık imzalayan Yandex, arama motorunu Samsung Smart TV'lere ve Bada işletim sistemli modellere entegre etmeye hazırlanıyor.
Rusya, Ukrayna, Türkmenistan, Letonya, Litvanya gibi ülkelerin oluşturduğu Bağımsız Devletler Topluluğu sınırları içerisinde geçerli olacak ortaklığa göre bu bölgede satılacak Smart TV modellerinin resmi arama motoru ve varsayılan ana sayfası Yandex tarafından sağlanacak.
Smart TV modellerinde Yandex widget'i de ön yüklü olarak gelecek. Yandex'in döviz bilgileri, yol şartları, haberler, box office listeleri gibi hizmetler veren yandex.traffic, yandex.afisha, yandex.news ve yandex.tv portallarına da ücretsiz erişim sağlanacak.
Bada 2.0 platformunu kullanan cihazlar da yine aynı şekilde arama motoru hizmetini Yandex'ten sağlayacak.
Android işletim sistemi kullanan Samsung cihazları için herhangi bir değişiklik sözkonusu olmayacak.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.