Anlık Bildirim
 
AMD Zen mimarili ilk nesil Ryzen işlemcileriyle yakaladığı ivmeyi Zen mimarisi üzerinde şekillenecek 3. nesil Ryzen işlemcileriyle devam ettirmeyi amaçlıyor. Diğer taraftan firma Ryzen APU’larını güncellemeyi de ihmal etmiyor. 2. nesil Ryzen APU’ları günden güne daha da detaylanıyor.

Frekanslar paylaşıldı 

TUM_APISAK’ın aktardıklarına göre Ryzen 5 3400G halefinde olduğu gibi 4 çekirdek 8 izlekli bir konfigürasyonla gelecek. 4.2 GHz tepe frekansında çalışacak yonganın taban frekansı ise 3.7 GHz olarak belirtilmiş. Modelin GPU tarafında 704 shader sayısının korunması beklenirken daha yüksek frekanslar kuvvetle muhtemel.
 
Ryzen 3 3200G’de bir önceki nesildeki 4 çekirdek korunurken model yine daha yüksek frekanslarda görev yapacak. 3.6 GHz’den 4 GHz’e kadar uzanabilen yonga yine 8 Vega kümesinde 512 işlem birimine ev sahipliği yapacak.
Frekans kanadında ağabeyinde de olduğu gibi artış bekleniyor. Son olarak Zen+ mimarisi üzerinde yükselen yeni Picasso APU’larının 3. nesil Ryzen işlemcilerinden önce raflardaki yerini alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11737 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, ryzen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim