Anlık Bildirim

Samsung ATIV SE resmiyet kazandı

Microsoft'un Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte tanıtılacağı iddia edilen cihazlardan birisi de Samsung'un bu taraftaki yeni amiral gemi modeli ATIV SE idi. Ancak Samsung güncellemenin dışında kalmayı tercih etti ve sessiz sedasız cihazına resmiyet kazandırdı.

12 Nisan 2014 tarihinde satışa sunulacak olan ATIV SE bir süre sadece Verizon operatörüne özel olacak ve cihazın ön siparişleri başlamış durumda.

Samsung'un yeni Windows Phone 8 amiral gemi modeli 5 inçlik Full HD AMOLED bir ekrana sahip ve ekran Gorilla Glass 3 ile sağlamlaştırılmış. 2.2GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 yongasetinden gücünü alan model 2GB RAM ile sistemi destekliyor. 

Modelde 16GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 4G desteği, 5. nesil WiFi, 2600mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. 8.3mm kasa kalınlığı ile ATIV SE rakibi Lumia 930 ve 1520 modellerine iddialı bir alternatif olmayı amaçlıyor. Tasarım itibariyle cihazın Galaxy S4 LTE-A modeline benzediğini söylemek mümkün. 

Girişte belirttiğimiz gibi ATIV SE modeli Windows Phone 8.1 güncellemesini ön yüklü olarak sunmuyor. WP 8 sürümü yüklü olan cihaz önümüzdeki aylarda WP 8.1 güncellemesini alacak. 600$ kontratsız satış fiyatına sahip olan cihazın global olarak satışı konusunda bir bilgi yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
718 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim