
Apple'ın kısa süre sonra başlayacak iPhone lansmanı için belki de en ilginç tepki Samsung Belçika ofisinden geldi. Ofis Belçika armut üreticilerini desteklemek amacıyla bir kampanya başlattı.
Kampanyaya göre iPhone lansmanı süresince Apple hakkında atılan her tweet için ofis bir armut satın alma sözü veriyor. Satın alınan bu armutlar yarın Brüksel Kuzey tren istasyonunda vatandaşlara ikram edilecek.
Ancak Samsung'un amacı kesinlikle Apple ile dalga geçmek değil (!). Firma yakın zamanda Belçika'dan armut almayı yasaklayarak üreticilerin yüzde 40 civarında gelir kaybetmesine sebep olan Rusya'yı protesto etmek. Samsung ayrıca yetiştiricilere de katkı sağlamak istiyor. Kampanya sonunda kaç milyon tweet atılacak ve kaç ton armut satın alınacak merakle bekliyoruz.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı
kullanarak görüntüleyin:



1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
884 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Samsung