Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A9 artık Pro

Geçen yıl sonlarında Çin pazarına sunulan Galaxy A9 modelinin ardından, şimdi de Galaxy A9 Pro modeli piyasada. Model orijinale göre bazı önemli farklılıklar içeriyor.

Mart ayı sonu itibariyle hızlı bir akıllı telefon tanıtım hamlesi başlatan Samsung, Galaxy J serisinin ardından merakla beklenen diğer akıllı telefonu Galaxy A9 Pro’ya da resmiyet kazandırdı.

Adından da anlaşılacağı üzere, Samsung Galaxy A9 Pro orijinal modelin biraz daha geliştirilmiş hali. Öncelikle RAM miktarı 4GB’a çıkıyor. Snapdragon 652 yonga seti ile birlikte, cihazın daha iyi bir performans sergileyeceğini söyleyebiliriz.

Artan performans yanında 5000mAh kapasiteli batarya ile, kullanım süresi konusunda kafalardaki şüpheler de giderilmiş oluyor. Galaxy A9 Pro, firmanın en yüksek kapasiteli pile sahip akıllı telefonu konumunda. Yine arka kameranın 16MP çözünürlüğe yükseltilmiş olması diğer bir fark.

Son olarak işletim sistemi de Android 6.0 olmuş. Orijinal modeldeki yeni güncellemeyi bekleme dezavantajı bu modelde yaşanmayacak. Böylece Galaxy A9 Pro, üst seviyede sıkı bir rekabete girişecek.

Cihazın diğer özellikleri olarak; 6 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 32GB artırılabilir kapasite, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, WiFi AC, Bluetooth 4.1, 4G LTE sayılabilir. Model, 540$ fiyat etiketi ile Çin’de satışa sunulacak ancak Erdi Özüağ’ın bahsettiği gibi, bu modelin de ülkemize gelmesi şimdilik uzak bir ihtimal. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11131 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy a9 pro ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim