Anlık Bildirim

Samsung Galaxy C5 basın görselleri sızdırıldı

Samsung’un yeni metal kasalı akıllı telefonu Galaxy C5, artık basın görselleri ile boy göstermeye başladı. Cihazın bir iki ay içerisinde piyasada olması bekleniyor.

Samsung’un bu yıl hayata geçirmesini beklediğimiz üst seviyeye yönelik yeni Galaxy C akıllı telefon serisi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Serinin ilk piyasaya çıkacak olan modeli Galaxy C5 (SM-C5000), şimdi basın görselleriyle karşımızda.

Galaxy C serisinin göründüğü kadarıyla vurucu özellikleri; metal kasa alaşımı, yüksek RAM kapasitesi ve kamera çözünürlüğü olacak. Galaxy C5 olarak benchmark testlerine ve sızıntılara konu olan yeni modelde de bu net bir şekilde görülebiliyor.

Tasarım açısından inceliği ön plana çıkarmayı isteyen model, görünüşe baktığımızda, son dönemde oldukça popüler olan yuvarlatılmış hatları benimsemiş. Ayrıca arka kameranın bir miktar çıkıntı yaptığı da gözlerden kaçmıyor.

8 Cortex-A53 çekirdeği ve Adreno 405 grafik biriminin yer aldığı Snapdragon 617 yonga setinden gücünü alan modelde, 4GB RAM bulunuyor. 5.5 inçlik Full HD ekran yanında 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi, parmak izi okuyucu, 2600mAh kapasiteli batarya ve Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler yer alıyor.

Samsung Galaxy C5 modelinin, bir veya iki ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. Yine diğer seriler gibi Galaxy C3, Galaxy C5 ve Galaxy C7 şeklinde diğer üyeler de zamanla yanına eklenecektir. Fiyat ise donanım düşünüldüğünde biraz yüksek olacaktır.

 
Samsung Galaxy C5 basın görselleri sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5548 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy c5 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim