Anlık Bildirim

Samsung Galaxy C5 resmiyet kazandı

Samsung’un akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getirmek için hazırladığı Galaxy C serisi, ilk modeli Galaxy C5 ile bugün itibariyle Çin’de resmiyet kazandı.

Uzun süredir sızıntılarını gördüğümüz Samsung’un metal kasa ve yüksek RAM kapasitesi ile zenginleştirdiği yeni akıllı telefon serisi Galaxy C, nihayet Çin’de resmiyet kazandı. Serinin ilk modeli beklendiği gibi Galaxy C5 olacak.

Samsung Galaxy C serisi, tasarım itibariyle ince bir profil izliyor ve tamamen metal bir kasaya sahip. Tasarım çizgileri ise son dönemde sıkça rastladığımız trendden örnekler taşıyor. Yeni iPhone modelleri ve HTC akıllı telefonlarında, bu trende sıkça rastlıyoruz.

Samsung Galaxy C5 modelinde 5.2 inçlik Full HD Super AMOLED ekran bizi karşılıyor. 4+4 yapısında 8 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Snapdragon 617 yonga setinin güç verdiği model, 4GB RAM ile performansı üst seviyelere çıkarıyor. 32GB artırılabilir kapasite yanında 16MP çözünürlüğünde arka kamera ve 8MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor.

6.7mm gibi oldukça rekabetçi bir kalınlığa sahip olan model, firmanın da en ince akıllı telefonlarından birisi durumunda. Bu incelikteki kasaya, 2600mAh kapasiteli bir batarya sığdırmak mümkün olmuş. Çift SIM slotundan birisi microSD yuvası olarak da kullanılabiliyor. Parmak izi sensörü yine ön Home tuşuna entegre edilirken, Samsung Pay ile destekleniyor.

Galaxy C5 şimdilik Çin’de satışa sunulacak zira Samsung, özel anlaşmalar kapsamında mobil ödeme sistemi Samsung Pay’i ülkede kullanıma sunmuştu. Galaxy C5 modeli de bu açılımı destekleyecek en önemli model konumunda. Modelin fiyatı henüz belli değil. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14120 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy c ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim