Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Core Advance resmiyet kazandı

Samsung Galaxy Core Advance resmiyet kazandı

Alt seviye mobil cihaz pazarına daha fazla ağırlık vereceğini her fırsatta dile getiren Samsung, belirli aralıklarla akıllı telefon lansmanlarına devam ediyor. Firmanın resmiyet kazandırdığı son cihaz Galaxy Core Advance oldu.

Galaxy Core Advance ile Samsung özellikle orta yaş üzeri akıllı telefon kullanıcılarını hedefliyor. Zira ön yüzündeki menü tuşları fiziksel ve yan taraftaki tuş seti ile birlikte arkadan aydınlatılıyor.

Galaxy Core modeli ile donanım açısından fazla bir fark göstermeyen cihazın en büyük farkı ise 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması. Önceki modelin 4.3 inçlik ekranı oldukça büyümüş durumda. Çözünürlük ise 480x800 piksel seviyesinde. 

Modelde; 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 3G uyumluluğu, Android 4.2 işletim sistemi, 5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, 2000mAh batarya, WiFi, Bluetooth 4.0 şeklinde özellikler mevcut. 

Ayrıca Sound & Shot, Group Play, S Çevirici, Kolay Mod, S Voice, S Beam, FM Radio gibi ekstralar da unutulmamış. Modelin satışına gelecek yıl başlanacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1596 kez okundu.
41 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim