Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Fold ön siparişleri 11 Eylül'de gönderilmeye başlanacak

Samsung'un hayal kırıklığı yaratan katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold'un yenilenmiş versiyonunun, 11 Eylül tarihinde ön siparişle alan kullanıcılara gönderileceği belirtiliyor.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold aylar süren gecikmenin ardından nihayet raflara çıkıyor. Şirket önceki versiyonda ortaya çıkan sorunları düzeltti ve cihazı 11 Eylül'de kullanıcılarla buluşturacak.

Galaxy Fold kullanıcılarla buluşuyor

Telekominikasyon şirketi KT tarafından yayınlanan yeni bir raporda, Güney Kore'deki Galaxy Fold ön siparişlerinin 11 Eylül'de kullanıcılara gönderilmeye başlanacağı belirtildi. Ayrıca Samsung'un 6 Eylül tarihinde IFA 2019 fuarında yapacağı bir etkinlikle cihazı tekrar kullanıcılara duyurması bekleniyor. Katlanabilir telefonun ise aynı gün Güney Kore'de raflara çıkması planlanıyor.
Gelen haberlere göre Samsung Galaxy Fold'un siyah, gümüş, yeşil ve mavi renk seçenekleri mevcut olacak. Yeşil ve mavi modellerde menteşenin rengi için gümüş ve altın olmak üzere iki seçenek daha var ve cihazın 1.965 dolardan satılacağı belirtiliyor. Ünlü sızıntı hesabı Evan Blass'e göre ise Galaxy Fold 27 Eylül tarihinde ABD'de satışa sunulacak. Samsung tarafından ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim