Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Gear ve Round'ın satışları hala onbinlerde

Samsung Galaxy Gear ve Round'ın satışları hala onbinlerde Tam Boyutta Gör

Samsung'un son dönemde en yenilikçi cihazları olarak dikkat çeken Galaxy Round ve Galaxy Gear, satış sayılarıyla hayal kırıklığı yarattı.

Güney Kore'de yayın yapan Business Korea'nın sektördeki kaynaklarına dayandırdığı haberine göre 10 Ekim'de satışa sunulan ve dünyanın ilk kavisli OLED ekrana sahip mobil cihazı olan Galaxy Round'ın günlük satışları 100 adetin altına kadar düşerken, aylık kümülatif toplam satış sayısı ise 10,000'i geçemedi.

Uzmanlar ve firmaya yakın isimler, Galaxy Round'ı Samsung yüksek satış sayılarına ulaşmayı hedeflediği bit cihaz olarak görmekten ziyade; bu alanda çözüm sunan ilk firma olmanın getireceği saygınlığı kazanmak için hazırlanan bir test ürünü olduğuna dikkat çekerken; firmaya yakın kaynakların ifadelerine göre Samsung, ilk 50,000 adetlik üretimden sonra telefonun üretimine son verecek.

25 Eylül'den Galaxy Note 3 ile birlikte raflardaki yerini alan Galaxy Gear'da durum Galaxy Round'a göre bir nebze de olsa daha iyi olmakla beraber beklentilerin üzerinde değil. Aynı kaynakların ifadelerine göre Galaxy Gear, Note 3 ile birlikte reklamlarda ve pazarda boy göstermesine rağmen aylık kümülatif satış sayısı daha 50,000'e ulaşamazken; akıllı saatin günlük satış sayısı ise şu anda 800-900 adet seviyelerinde.

Ülkemizde de satışta olan Galaxy Gear ile ilgili hazırladığımız ön inceleme videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2000 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
2 etiket daha Android galaxy
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim