Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Grand Neo Plus resmiyet kazandı

Samsung Galaxy Grand Neo Plus resmiyet kazandı

Samsung'un bu yıl akıllı telefon modellerinde yüzde 30 civarında kesintiye gideceği konusunda bilgiler olmasına rağmen, değişime direnen bir seri var ki  o da Galaxy Grand serisi. 

Firmanın orta seviye modellerinden oluşan Galaxy Grand, yılın ilk günlerinde Galaxy Grand Max adındaki yeni modelini duyurmuştu. Şimdi de Galaxy Grand Neo Plus modeli resmiyet kazandı. 

5 inçlik ekranında 480x800 piksel çözünürlük sunan model Broadcom imzalı 4 çekirdekli 1.2GHz saat hızında çalışan bir işlemciden gücünü alıyor. Arka kısımda 5MP çözünürlükte LED flaş destekli kamera olan modelin ön kısmında da 2MP çözünürlüğünde kamera mevcut. Sistem 1GB RAM ile desteklenirken, 8GB artırılabilir depolama kapasitesi kullanılmış. 

Cihazın işletim sistemi Android 4.4 iken Ultra Güç Tasarrufu gibi bazı yazılım özellikleri de unutulmamış. 3G bağlantısının olduğu cihaz 2100mAh gücündeki bir bataryaya yer veriyor. Galaxy Grand Neo Plus modeli ilk olarak Hindistan'da 190$ yaklaşık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Daha sonra modelin Avrupa'ya da uğrayacağı belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21446 kez okundu.
45 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim