Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J serisi yeni bir üye daha kazandı

Samsung'un alt seviyeye yönelik olarak hazırladığı ve ülkemizde de satışı yapılan Galaxy J akıllı telefon serisi normalde 3 farklı modelden oluşuyordu. Samsung tanıttığı yeni modelle şimdi seriyi dörtledi. 

Galaxy J2 adındaki yeni model 4.7 inçlik ekranında 540x960 piksel çözünürlük sunuyor. Model firmanın Exynos ModAP adındaki entegre yongasetini kullanması açısından dikkat çekiyor. Exynos 3475 olarak da bilinen yongasetinde 1.3GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeği ve Mali-T720 grafik birimi mevcut. Yongasetinin özelliği Samsung'un LTE yongasını da entegre olarak barındırıyor olması. Bu sayede 150Mbps hızlarına kadar veri transferi mümkün oluyor. 

Modelde bunun haricinde 1GB RAM, 8GB artırılabilir kapasite, 5MP çözünürlüğünde arka kamera, 2MP çözünürlüğünde ön kamera, 2000mAh gücünde batarya, Android 5.1 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut. Opera ile işbirliğine giden Samsung, cihazında Ultra Data Saving teknolojisine yer vermiş.
Opera Max tabanlı olarak çalışan teknoloji YouTube, Vine, Instagram gibi yüksek veri harcayan uygulamaları kontrol altına alarak hücresel veri kullanımını yüzde 50 oranında azaltıyor, yüzde 11'e kadar da RAM tasarrufu yapabiliyor. Ayrıca kullanıcılar istedikleri uygulamanın internet erişimi kullanmasını da kısıtlayabiliyor. Samsung Galaxy J2 modeli Hindistan'da 21 Eylül itibariyle 129$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Modelin uluslararası pazara ne zaman çıkacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6469 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy j2, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim