Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Music ve Galaxy Music Duos resmiyet kazandı

Güney Kore'nin teknoloji devlerinden Samsung, mobil dünyada bir süredir gündemde olan Galaxy Music ve Galaxy Music Duos modellerine bugün itibarıyla resmiyet kazandırdı. Galaxy Music Duos, isminden de anlaşılabileceği üzere birden fazla GSM operatörü kullananlar kişiler için hazırlanmış.
Sony'nin Android işletim sistemli Walkman telefonlarına rakip olması beklenen Galaxy Music serisinin, 110.1 mm uzunluğunda, 59 mm genişliğinde, 12.25 mm kalınlığında ve 106.9 gram ağırlığında sade bir tasarımı var. Galaxy Music'in ön yüzüne yerleştirilen iki adet hoparlör dikkatlerden kaçmıyor. SRS destekli stereo hoparlörlerin nasıl performans verdiği şimdiden merak konusu.
Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' versiyonu desteğini arkasına alan akıllı telefonda RAM miktarı 512 MB. Samsung, yayınladığı teknik özellik listesinde işlemciye dair bilgi vermemiş. Ancak elimize ulaşan ilk bilgiler akıllı telefonun 850 MHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemciye sahip olacağı yönündeydi.

Samsung Galaxy Music ve Galaxy Music Duos resmiyet kazandı
3.0-inç boyutunda ve 240 x 320 piksel (QVGA) çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekrana yer verilen akıllı telefonun depolama kapasitesi 4 GB. Dahili kapasitenin yetersiz kaldığı durumlarda microSD kartlar devreye girmekte. Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 3.0, GPS, Glonass gibi teknolojilere ev sahipliği yapan akıllı telefonun kamerası 3 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabiliyor. Kamerada otomatik odaklama veya loş mekanlarda çekim için LED flaş gibi özellikler ne yazık ki bulunmuyor.
Son olarak 1300 mAh'lik bataryadan güç alan ve FM radyo alıcısını bünyesinde barındıran Galaxy Music'in, Samsung tarafından paylaşılan teknik özellik listesinde 800 x 480 piksel (WVGA) çözünürlüğünde, 9 lümenlik projektör donanımı göze çarpmakta. Öte yandan Samsung, basın duyurusunda projektör konusunda hiçbir vurgulama yapmamış. Bu konuyu araştırıyoruz.
Samsung Galaxy Music ile Galaxy Music Duos'un çıkış tarihlerine ve fiyatlarına ilişkin sır perdesi henüz kaldırılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim