Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 2, 5.5 inçlik ekranla Eylül'de satışa sunulabilir


Son bir aydır hakkında çok sayıda haber yapılan Galaxy Note 2 için halihazırda Samsung'un çalışmalarını sürdürdüğü ve yılın ikinci yarısında piyasaya süreceği bazı Güney Kore merkezli siteler tarafından aktarılmıştı. Şimdi ise, GSMArena'nın güvenilir bir kaynağı, yeni nesil Note'un taşıyacağı birkaç özelliği doğruladı.
Galaxy Note 2, daha önce de iddia edildiği gibi 5.5 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahip olacak. Tasarımında Galaxy S3'ten bazı izler taşıyacak ve 5.3 inçlik ilk Galaxy Note modelinden daha büyük bir ekranla donatılmasına karşın genişliği halefine oranla daha düşük olacak. Yani tek elle kullanımı kolaylaşacak.
Güney Koreli üreticinin yılın ikinci yarısını hedef alan akıllı telefonu GSMArena tarafından onaylanmamış olsa da muhtemelen şu özellikleri taşıyacak; 1680 x 1050 piksel çözünürlük, 1.5/2GB RAM, 4G LTE iletişim teknolojisi, 8MP kamera, çift ARM Cortex-A15 işlemci ve ARM Mali-T604 ile donatılan Exynos 5250 çipset.
Galaxy Note N7000, 7-8 ay gibi bir sürede 7 milyon barajını devirmişti. İkinci nesil cihazda bu rakamların katlanması bekleniyor. Galaxy Note 2'nin Apple'ın iPhone 5 akıllı telefonu tanıtılmadan önce, yani Eylül ayında satışa çıkacağı da aynı kaynak tarafından doğrulandı. Bu durumda Galaxy Note 2, IFA 2012 fuarından çok daha önce resmiyet kazanabilir. Ağustos ayında hem yeni Note'u hem de Samsung'un yeni nesil tablet bilgisayarlarını görmeyi umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10053 kez okundu.
36 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amoled, Samsung ve
2 etiket daha iphone 5 galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim