Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 6 modeli, iPhone 7’den önce geliyor

Geçen yıl biraz daha öne alınarak Ağustos ayında resmiyet kazanan Galaxy Note 5 modelinden sonra, Galaxy Note 6 modeli için de Temmuz-Ağustos ayları işaret ediliyor.

Akıllı telefon pazarında sonbahar dönemi genelde Apple’ın yeni iPhone modellerinin piyasaya çıktığı ve önemli satış rakamlarına ulaştığı dönem olarak bilinir. Bu yüzden, rakip üreticiler yeni iPhone modellerinden daha önce hamle yaparak pay kapma mücadelesine girer.

Geçen yıl Samsung, Note serisinin tanıtımında değişiklik yapmış ve Galaxy Note 5 modeli ile Galaxy S6 Edge Plus modelini Ağustos ayına lanse etmişti. Böylece, iPhone 6S serisi piyasaya çıkmadan önce vakit kazanmıştı. Bu yıl da aynısı olabilir.

Gelen bilgilere göre, ABD pazarında Galaxy Note 6 modelinin satışı için 15 Ağustos tarihi işaret ediliyor. Bu bakımdan lansman tarihi de Temmuz ayının sonları diyebiliriz. Daha önce sızan bilgilerde de, Galaxy Note 6 modelinin Temmuz-Ağustos ayları içerisinde tanıtılabileceği konuşuluyordu.

Bugüne kadar gündeme gelen sızıntılar itibariyle, Galaxy Note 6 modelinde 5.8 inçlik 2K Super AMOLED ekran, Snapdragon 823 yonga seti, 6GB LPDDR4 RAM, 4000mAh kapasiteli batarya, yeni Samsung Focus bildirim merkezi, 256GB kapasite seçeneği gibi özellikler olması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9770 kez okundu.
27 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim