Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 Batman versiyonu geliyor

Bu yıl Injustice: Gods Among Us oyununa özel Galaxy S7 Edge Injustice Edition modelini piyasaya süren Samsung, ikinci Batman versiyonu için de kolları sıvadı.

Bu yıl Injustice: Gods Among US oyununa özel Galaxy S7 Edge Injustice Edition modelini piyasaya süren Samsung, ikinci Batman versiyonu için de kolları sıvadı. Bu kez Galaxy Note 7 modeli DC Comics evrenine adım atıyor.

Çin’den gelen bilgilere göre Galaxy Note 7 Batman versiyonu için çalışmalar hızlandı. İnternete sızan görseller de bunu doğrular nitelikte. İlk modelden de hatırlayacağımız üzere siyah tonları hakim olduğu özel versiyonun arka kısmına da lazer işlemeli bir Batman logosu yerleştirilmiş. Yine yazılım tarafında özel bir Batman teması da kullanıcıları bekliyor olacak.

Bu özel versiyonun bir farkı var ki, o da donanımı. Bir süredir gündemde olan ve Çin’de piyasaya çıkması beklenen 6GB RAM bellekli model aslında Batman versiyonu. 6GB LPDDR4 RAM belleğin yanında 128GB depolama kapasitesi de sunulacak. Böylece Samsung ailesi içerisinde en güçlü DC Comics versiyonu Galaxy Note 7 Batman Edition olacak. Bu sayede, Çinli gençlerin ilgisini çekeceğini düşünen Samsung, satış rakamlarını da arttırmayı planlıyor.

Galaxy Note 7 Batman versiyonunun sadece Çin’de mi kalacağı yoksa global satışa mı çıkacağı bilinmiyor. Genelde sınırlı sayıda üretilen özel versiyonlar yüksek fiyatlara sahip oluyor. Ülkemizde de, Galaxy S7 Edge Injustice Edition modeli 4199TL fiyat etiketinden piyasaya girmişti. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6064 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim