Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 çıkış tarihi 15 Eylül olabilir

Elinden geldiğince iPhone 8 modelinden önce davranmanın hesaplarını yapan Samsung, yeni Galaxy Note 8 amiral gemisini bir an evvel piyasaya çıkarmayı istiyor.

Samsung’un yeni ve iddialı amiral gemisi Galaxy Note 8 için meraklı bekleyiş devam ederken piyasaya çıkış tarihi de yavaş yavaş netleşiyor. Firma tanıtımdan kısa bir süre sonra yeni telefonunu piyasaya sürmeyi planlıyor.

İlk önce memleket

Güney Kore’den gelen bilgilere göre Galaxy Note 8 modeli 23 Ağustos tarihinde tanıtıldıktan sonra 15 Eylül tarihinde de satışa sunulacak. Satışların ilk etapta Güney Kore’de başlayacağı ifade ediliyor. Bilindiği üzere LG ve Samsung amiral gemilerini ilk önce memleketlerinde piyasaya sürüyor. Böylece bir nevi pilot deneme yapılmış oluyor.

15 Eylül iddiası mantıklı zira Samsung’un iPhone 8’in gerisine düşmek istemediği konuşuluyordu. Kendi ülkesinden sonra 22 Eylül gibi de global olarak satışa çıkması şaşırtıcı olmayacaktır. Muhtemelen ön siparişler de 7 Eylül civarında erişime açılır.

Ardı ardına faaliyet karı rekorları kıran Samsung için Galaxy Note 8 oldukça önemli. Galaxy S8 ile geçen yılın kabusunu üzerinden atan firma, Galaxy Note 8 ile çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Böylece düşük faaliyet karı elde edebilen mobil bölüm de eski günlerine dönmüş olacak.

Snapdragon 835 yonga seti, 12MP çift arka kamera, 6.3 inçlik kavisli Super AMOLED ekran, 3500mAh kapasiteli batarya, daha gelişmiş S-Pen kalemi gibi özelliklere sahip olacak modelin 1000$ fiyat etiketi taşıyacağı konuşuluyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4324 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim