Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8'in onarılabilirlik puanı belli oldu

iFixit'in son konuğu kısa bir süre önce piyasaya sürülen Note 8 oldu. Cihazı parçalarına ayıran ekip Samsung'un son amiral gemisine onarılabilirlik puanı olarak 10 üzerinden 4 verdi.
Her yıl yeni bir akıllı telefon satın alanlardan çok bir telefon alıp bunu 2-3 sene boyunca kullananlar var. Akıllı telefon fiyatlarının yükselişte olduğu göz önüne alındığında, herkesin yeni bir amiral gemisine yılda 1.000 dolar harcamak istememesi gayet normal.
Bu tip müşterilerin bilmesi gereken en önemli şey, satın aldıkları telefonun onarım gerektiren durumlarda zorluk çıkarıp çıkarmayacağı. Ne yazık ki, Samsung Galaxy Note 8 almayı planlayan kullanıcılar için telefonun onarımı oldukça zor ve pahalı olabilir. iFixit ekibi telefona onarılabilirlik puanı olarak 10 üzerinden 4 verdi.

Note 7 ile aynı puanlı aldı

iFixit'in parçalara ayırma işlemine göre onarılabilirlik bakımından Note 8'deki ana problemlerden biri üzerinde oldukça kuvvetli bir yapıştırıcı bulunan bataryası. Arka panele yapıştırılmış olması pil değişimini daha da zor bir hale getiriyor. Ayrıca cam panelin üzerinde de yapıştırıcı var ve bu zorlandığı taktirde camın kırılmasına veya çatlamasına neden olabilir.
Öte yandan iç bileşenlerin modüler olması, herhangi bir sıkıntı durumunda bağımsız olarak değiştirilebileceğini gösteriyor. Cihazın cam arka panelini zarar vermeden çıkarmayı başarabilirseniz bu parçaları değiştirme olanağına sahip olabilirsiniz. Note 8'in puanının Note 7 ile aynı olduğunu belirtelim. Aslına bakılırsa 10 üzerinden 4 puan çok da kötü değil, zira iFixit ekibinin çok daha kötü puan verdiği telefonlar var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7705 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim