Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Pocket Plus detaylandı

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un, Galaxy Pocket Plus (GT-S5301) modeli detaylandı. Teknik bilgilere geçmeden önce Galaxy Pocket ile Galaxy Pocket Plus arasında herhangi bir tasarım farkının göze çarpmadığını belirtelim.
Broadcom'un işlemci çözümlerini kullanan Samsung modelleri Galaxy S II Plus ve Galaxy Grand ile sınırlı kalmayacak. Galaxy Pocket Plus, 40 nm fabrikasyon süreciyle geliştirilen ve 850 MHz saat hızında görev yapan Broadcom BCM21654 platformu desteğini arkasına almış. ARM'ın Cortex-A9 tasarımını temel alan bu platform, maksimum 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ekranlara ve 12 megapiksel çözünürlüğünde kamera modüllerine destek verdiği gibi saniyede 20 milyon üçgen çizebiliyor.
512 MB RAM, 4 GB dahili flash bellek, Android 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemi, 2.8-inç büyüklüğünde - 240 x 320 piksel (QVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 2 megapiksel çözünürlüğünde kamera, A-GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantısı, FM radyo ve 1.200 mAh kapasiteli bataryayı beraberinde getiren Galaxy Pocket Plus'ın, işlemci ve dahili flash bellek kriterleri dışında Galaxy Pocket ile farkını görmek zor.
Samsung Galaxy Pocket Plus'ın, 2013 yılının ilk çeyreğinden itibaren satışa sunulması planlanıyor. Akıllı telefonun fiyat bilgisi ise verilmemiş. Ancak fiyatın bütçe dostu olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3497 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim