Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Pocket Plus modeli ufukta göründü


Samsung'un giriş seviyesine yönelik olarak satışa sunduğu ve ülkemizde de farklı kampanyalarla piyasaya çıkan Galaxy Pocket modeli Plus versiyonuna kavuşmak üzere.

Galaxy Pocket S5300 modelinin özelliklerini kısaca hatırlayacak olursak; 2.8 inçlik 280 x 320 piksel çözünürlükte ekran, 832MHz saat hızında çalışan ARM işlemci, Android 2.3 işletim sistemi, 3GB depolama kapasitesi, 2MP çözünürlükte arka kamera, 1200mAh batarya, microSD desteği şeklindeydi.

Galaxy Pocket modelinin çift SIM kartlı bir versiyonu olan Pocket Duos S5302 de bir süre önce piyasaya sürülmüştü. 

Sammobile tarafından elde edilen kullanıcı kılavuzuna göre Samsung'un GT-S5301 model numaralı ve Cori Plus isimli bir versiyon daha hazırlıyor. Cori ismi Galaxy Pocket modeli için kullanıldığından Cori Plus'ın da Galaxy Pocket Plus versiyonuna işaret ettiği ifade ediliyor. Fazla bir detay bilinmese de Android 4.0.4 işletim sistemi taşıyacağı belirtiliyor. 

Plus versiyonları genelde daha iyi bir konfigürasyon ile kullanıcıya sunuluyor. Pocket modelinin de küçük donanım geliştirmeleriyle geleceği kuvvetle muhtemel. Tahminler lansmanın bu ay içerisinde yapılacağı yönünde. Galaxy Pocket modeli şu sıralar 360TL civarında alıcı buluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim