Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S II Plus ve Galaxy S III Mini bu yıl satışa sunulabilir

Samsung, önümüzdeki yıla giriş yapmadan önce geliştirdiği Super AMOLED ekranlarını yeni segmentlerde yaygın bir şekilde kullanmaya başlayabilir. Sammobile sitesinin haberine göre; Galaxy S II Plus ve Galaxy S III Mini olarak nitelendirilen cihazlar bu yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek.
MWC 2012 öncesi Eldar Murtazin tarafından ortaya atılan Galaxy S II Plus iddiasını destekleyen herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Ancak İspanyol VTR sitesi, bu isime sahip yeni bir Galaxy S II sürümünü tüm detayları ve görselleriyle birlikte listeleyerek aygıtın varlığını doğruladı. Samsung'un şimdiye kadar en çok satılan akıllı telefonu ünvanını elinde bulunduran Galaxy S2'nin güncellenmiş Plus modeli, 350 dolar gibi gayet iyi bir seviyeden ilerleyen aylarda pazara giriş yapacak.
4.5 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) Super AMOLED ekran, 1.5GHz çift çekirdekli çipset, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 8MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth ve Android 4.0 işletim sisteminin eşlik ettiği Galaxy S II Plus'ın satışa çıkmasının ardından tıpkı Galaxy S ve Galaxy S Plus modellerinde olduğu gibi Galaxy S II'nin satışının sonlandırılacağı tahmin ediliyor. Buna sebep olarak Exynos 4210'un eski mimarisiyle üretiminin durması gösterilebilir.
Apple'ın iPhone 4S telefonuyla rekabet edecek olan Galaxy S III Mini ise; 4.0 inç büyüklüğünde WVGA Super AMOLED ekran, 1.5GHz hızında çift çekirdekli çipset ve 5MP kameraya sahip olacak. 250 Euro civarında fiyatlandırılacak olan orta segment telefonun Galaxy S III Mini değil de Galaxy Ace veyahut Galaxy Wonder gibi bu düzeyde popülariteye sahip bir seriye mensup olması ve buna göre isimlendirilmesi bekleniyor.
Samsung'un AMOLED ekran teknolojisiyle donatılan telefonları fiyat bazında şöyle sıralayabiliriz; Galaxy Note II, Galaxy S III, Galaxy S II Plus, Galaxy S III Mini. En üstten orta-alt segmente kadar geniş bir kullanım ağına sahip olacak Super AMOLED panellerin diğer üreticilere satışının da yeni ortaklarla artarak devam edeceği bildiriliyor. Söylentiye konu olan yeni akıllı telefonlar IFA 2012'de sergilenecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7031 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
super amoled, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim