Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S II için yayınlanacak güncelleme, simgeleri %30 oranında büyütüyor

Gerek ana vatanı Güney Kore'de, gerek dünya çapında önemli satış başarısı yakalayan Samsung Galaxy S II için yakında yeni bir yazılım güncellemesi yayınlanacağı duyuruldu.
Yeni güncellemenin akıllı telefonda iki farklı değişiklik yapacağı belirtiliyor. Değişikliklerden birincisi yazılım güncellemesi için eklenen widget. Bu widget sayesinde tek adımda güncelleme ekranına ulaşabileceğiniz gibi yayınlanan yeni güncellemelerden haberdar ediliyorsunuz. İkinci değişiklik ise biraz daha radikal görünüyor. Tüm uygulamaların simgeleri %30 oranında büyütülmüş, böylece yan yana dört değil, üç farklı uygulama sıralanıyor. Bu durumu ayarlardan değiştirip değiştiremeyeceğimize dair bilgi verilmemiş.
Peki neden Samsung böyle bir değişikliğe gitmiş olabilir? Bazı kesimler Güney Koreli üreticinin, Apple ile yaşadığı patent sıkıntılarını işaret ediyor. Samsung'un, iPhone'un arayüzüyle olan benzerlikleri azaltmak adına bu yöntemi kullandığı dile getiriyor. Öte yandan simge boyutunu ayarlardan değiştirme seçeneği sunulduysa, ufak simgeleri görmekte zorluk çeken kişilerin düşünüldüğünü söylemek mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34755 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim