Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S3 Neo modeline Avrupa için resmiyet kazandırdı

Samsung, Galaxy S3 Neo modeline Avrupa için resmiyet kazandırdı

Önceki modellerini elden geçirerek farklı açılardan güncelleyip yeniden satışa sunan Samsung, son olarak Galaxy S3 modelini yeniden karşımıza çıkarıyor. 

Galaxy S3 Neo olarak adlandırılan yeni model Avrupa pazarı için tanıtıldı ve kutudan Android 4.4.2 sürümü ile çıkıyor. Galaxy S3'ün 3G sürümüne KitKat vermeyip LTE sürümüne veren Samsung, eleştirileri yeni versiyon ile gidermeyi umut ediyor. 

1GB RAM olduğu için güncelleme alamadığı belirtilen Galaxy S3'ün Neo versiyonunda 1.5GB RAM yer alıyor. 4.8 inçlik Super AMOLED HD ekran yerini korurken, 1.4GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gerekli gücü sağlıyor. Modelde 2100mAh gücünde batarya, 16GB artırılabilir hafıza, 8MP çözünürlükte arka kamera şeklinde diğer özellilkler mevcut.  

Aslında Samsung, Galaxy S3 Neo+ olarak Çin'de, S3 Neo olarak da Hindistan'da iki farklı versiyon satışa sunmuştu. Bu modellerde işlemci hızı küçük farklar gösteriyor, Android 4.3 işletim sistemi ve çift SIM desteği mevcut. 

GT-I9301 model numaralı Galaxy S3 Neo, Samsung Almanya sayfasında boy göstermeye başladı. Ancak fiyatı ve diğer ülkelere ne zaman gideceği şimdilik bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6911 kez okundu.
37 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim