Anlık Bildirim

Samsung : Galaxy S5 satışları memnuniyet verici, Galaxy Note 4 yeni bir tasarım yapısı ile gelecek

Samsung : Galaxy S5 satışları memnuniyet verici, Galaxy Note 4 yeni bir tasarım yapısı ile gelecek

Galaxy S5'in henüz bir haftayı doldurmamasına rağmen sevkiyatlarda Galaxy S4'ü ikiye katlaması Samsung yetkililerini de cesaretlendirdi. Haziran sonuna kadar 35 milyon cihaz sevkiyatı beklenirken, firmadan önemli açıklamalar geldi.

Reuters'e konuşan Samsung başkan yardımcısı Yoo Han-kil, Galaxy S5'in Galaxy S4 modelinin ilk aydaki 10 milyon satış rekorunu geride bırakacağını belirtti. İlk gün satışları hakkında ellerinde net sayılar olmasa da beklentilerin üzerinde olduğunu ifade eden Yoo, mali tablolar için Galaxy S5 satışlarının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Samsung ayrıca Galaxy S5 modelinde sunduğu önyüklü uygulama sayısında azaltma yaptıklarının ve toplamda 40 uygulama sunduklarının altını çiziyor.

Firmanın uzun süredir beklenen ve artık hayal kırıklığına yol açmaya başlayan Tizen çalışmalarında da sona gelmiş durumda. Gear 2 ve Gear 2 Neo akıllı saatlerinde Tizen işletim sistemini kullanan Samsung, ilk iki akıllı telefonunu Haziran ayında piyasaya sürmeyi planlıyor. 

Bu iki cihaz pazarın nabzını tutacak ve sadece 15 ülkede satışa sunulacak. Cihazlardan bir tanesi üst seviye bir tanesi ise orta seviye olacak. İlerleyen dönemde Tizen akıllı telefonlarının, firmanın mobil cihaz gelirlerinin yüzde 15'ine imza atması bekleniyor.

Samsung'un eleştirilen diğer bir noktası olan tasarım konusunda da firma gerekli adımları atmaya başladı. Ses getirecek çözümler üzerinde çalışan Samsung, Galaxy Note 4 ile yeni bir tasarım faktörüne giriş yapacak. Ancak şimdilik bununla ilgili bir detay verilmedi. 

Samsung ayrıca akıllı saat pazarında da aktif olmaya devam edecek. Google'ın Android Wear işletim sistemini taşıyan yeni bir Gear akıllı saati yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
719 kez okundu.
45 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim