Anlık Bildirim
Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın

Samsung, Galaxy S5 yanında Galaxy F premium akıllı telefonunu da lanse edebilir

Samsung, Galaxy S5 yanında Galaxy F premium akıllı telefonunu da lanse edebilir

Samsung'un hali hazırdaki üst seviye Galaxy S akıllı telefon serisinin yanında premium özelliklere sahip yeni bir model hazırlığı içerisinde olduğu geçen yılın ortalarından beri dile getirilen bir konu.

Samsung'un plastik kasa barındırdığı için eleştirilen Galaxy S serisinin hızlı üretim bantlarını üst seviye özelliklerle yavaşlatmak istemediği, bunun yerine metal kasa gibi özelliklere sahip ve az sayıda üretilecek bir akıllı telefon ile tüketicinin karşısına çıkacağı belirtiliyor. Böylece üretim konusunda sıkıntı yaşanmayacak. 

Güney Kore'den gelen yeni bilgilere göre Galaxy F adı verilen ve F serisinin ilk üyesi olacak akıllı telefon modeli Galaxy S5 ile birlikte tanıtılacak. Daha önce internete sızan metal iskeletin Galaxy F modeline ait olduğu iddia ediliyor. 

Galaxy F modeli hakkında fazla bir detay yok. Samsung tarafında da premium bir modele yönelik verilen herhangi bir işarete rastlanmadı. Tahminler optik görüntü sabitleme destekli kamera, kavisli ekran ve 64-bitlik Exynos 6 işlemcisinin bu modelde kullanılacağı yönünde. Elimize yeni bilgiler geçtikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13893 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim