Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 metal çerçeve ve cam kaplama ile gelebilir

Samsung Galaxy S6 metal çerçeve ve cam kaplama ile gelebilir

Samsung'un Project Zero olarak kod adı verdiği Galaxy S6 için tasarım dilini baştan ayağa değiştireceği beklentisi hakimken, bu tasarım dilinin neler olacağı da merakla bekleniyor. Muhtemelen MWC 2015 etkinliğinde karşımıza çıkacak Galaxy S6 modeli için iddialar da değişmeye başladı. 

İlk zamanlarda Galaxy S6 modelinin Galaxy A serisi gibi metal bir kasa tasarımı ile geleceği ifade ediliyordu. Ancak son gelen bilgiler metalin sadece çerçeve ile sınırlı kalacağı yönünde. Yani Galaxy Alpha benzeri bir tasarım karşımıza çıkacak. 

Samsung'un metal çerçeve haricinde ön ve arka kısmı cam panel ile kaplayacağı belirtiliyor. Bu bakımdan batarya da çıkarılamayan bir yapıda olacak. Buna örnek olarak da Xperia serisinin kullandığı ögeler akla geliyor. Samsung'un böyle bir tasarım benimsemesinin arkasında ise metal kasalı Galaxy A serisinden farklılaşmak olduğu dile getiriliyor. 

Samsung'un hem önceki eleştirilerden kurtulup hem de Galaxy A serisinden farklılaşmaya çalışması tasarım anlamında firmayı oldukça zorlayacaktır. Diğer taraftan iki kenarı kavisli bir Galaxy S6 versiyonu olacağı iddiası da düşünüldüğünde işler oldukça karışacak gibi duruyor. 2-5 Mart tarihleri arasındaki MWC 2015 etkinliğinde Samsung'un yeni tasarım dilinin ne olacağı konusunda büyük ihtimalle kesin bilgilere sahip olacağız.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1327 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim