Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 ülkemiz fiyatları belirginleşiyor

Samsung'un 10 Nisan itibariyle dünya çapında satışa sunacağı Galaxy S6 serisi için ülkemizde de ön satışlar başlıyor. Modellerin fiyatları da belli olurken geçmiş yılları arayacak gibi görünüyoruz.
An itibariyle Turkcell mağazasında başlayan ön satışlarda Galaxy S6 için 2499TL, Galaxy S6 Edge için 2999TL fiyat etiketi belirlenmiş. Mağazada zaman zaman stoklar tükendi uyarıları geliyor. Bu da modele ilginin bir hayli fazla olduğunu gösteriyor.
Geçen yıl 16GB Galaxy S5 versiyonu 2199TL, 32GB Galaxy S5 versiyonu 2299TL olarak satışa sunulmuştu. MicroSD kart desteği de olduğu için baz model tüketicilere daha ilgi çekici geliyordu. Ancak Galaxy S6 baz olarak 32GB kapasiteli modeli veriyor ve microSD kart desteği de mevcut değil.
Döviz kurunun da etkisiyle baz modelin yaklaşık 400TL fark koyduğunu görüyoruz. Dürüst olmak gerekirse bizim tahminlerimizin de 100TL üzerinde bir fiyat çizgisi karşımıza çıktı. Bu haliyle Galaxy S6 fiyat olarak da iPhone 6 serisinin rakibi oluyor. Hatta çeşitli indirimlerle iPhone 6 modellerini daha ucuza bulmak mümkün. Daha yüksek kapasiteli versiyonların fiyatları da daha uçuk olacaktır. Elbette Samsung modellerinin 6 ay içerisinde ucuzlamaya başladığını unutmadan fiyatların daha makul bir seviyeye geleceğini söyleyebiliriz.
Galaxy S6 serisinde hatırlanacağı üzere 5.1 inçlik 2K Super AMOLED ekran, 14nm fabrikasyon süreciyle üretilmiş Exynos 7420 64-bitlik yongaseti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 2550mAh gücünde batarya (Galaxy S6 Edge için 2600mAh), Android 5.0 işletim sistemi, yenilenmiş TouchWIZ arayüzü şeklinde özellikler mevcut.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12250 kez okundu.
82 kişi, toplam 85 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim