Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Active için ilk işaretler

Samsung Galaxy S7 serisi her ne kadar suya ve toza dayanıklı olsa da, dış ortamlara daha dayanıklı bir versiyon isteyenler, Galaxy S7 Active modelini bekleyebilir.

Samsung'un suya toza dayanıklı amiral gemi modeli serisi Active, sınırlı bölgede de olsa yaşantısına devam ediyor. Gelen yeni bilgiler, Active serisinin yeni bir üyeye kavuşmak üzere olduğunu belirtiyor.

Galaxy S7 serisi hali hazırda suya ve toza dayanıklılık sunuyor ancak Premium işçilik taşıyan gövdesi, düşmelere ve şoklara karşı dayanıksız. Active serisi ise sağlam yapısı ile zorlu ortam koşullarına daha uygun. Bu bakımdan yıllardır piyasadaki yerini koruyor. Ayrıca orta seviyede XCover serisi de mevcut.

Test amacıyla Hindistan’a gönderilen prototip bir Samsung cihazının ürün numarası, Galaxy S7 Active iddialarını gündeme getirdi. Test cihazı SM-G891A numarasını taşıyor. Galaxy S6 Active ise SM-G890A ürün numarasına sahipti. Bu bakımdan ya Galaxy S6 Active 2016 ya da Galaxy S7 Active şeklinde karşımıza çıkması muhtemel.

Geçen yıl Galaxy S6 Active modeli, 3500mAh kapasiteli bataryası ile dikkat çekmişti. Bu yıl ki model de orijinal Galaxy S7 serisini temel alacak ancak batarya yine 3500mAh seviyesinde olacaktır. Bununla birlikte, Galaxy S7 Active modelinin global dağıtıma çıkması biraz zor görünüyor. Yine, ABD’li operatörlere özgü olarak kalacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4161 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim