Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Edge modeli görünmeye başladı

Samsung'un kavisli ekrana sahip akıllı telefonlarını sergilediği Edge serisi, iki nesli geride bıraktı. Serinin üçüncü nesli ile ilgili bazı ekran görüntüleri internette dolaşıyor.

Samsung'un Galaxy S7 serisinde geçen yılın aksine sadece bir adet Edge modelinin bulunacağına dair iddialardan sonra, cihaz ile ilgili ekran görüntüleri de gelmeye başladı. Yeni sızdırılan görseller cihazla ilgili pek çok önemli detayı gün yüzüne çıkarıyor. 

Reddit üzerinde paylaşılan ekran görüntüsüne göre SM G93 model numaralı bir cihaz ile karşı karşıyayız. 5.7 inçlik ekrana sahip bu cihazda 2560x1440 piksel çözünürlük bulunuyor. Anlaşılan Samsung henüz 4K ekranlara geçiş yapmak için hazır değil. İddialar Galaxy S7 Premium adında bir versiyonun 4K ekran ile geleceği yönündeydi. Şimdilik buna yönelik bir işaret yok. 

Galaxy S7 Edge modelinin Snapdragon 820 yonga seti ile geleceği ihtimali artıyor. Zaten Samsung'un kendi geliştirdiği Exynos 8890 yongaseti ile birlikte Snapdragon 820 yonga setine yer vereceği gündemdeydi. Görseller, Snapdragon 820 yonga setine işaret ediyor. Muhtemelen Samsung ya iki yonga setine ya da sadece Snapdragon 820 yonga setine yer verecek. 

Cihazda göze çarpan detay arka kameranın 12.2MP çözünürlüğe sahip olması. Üreticiler daha yüksek çözünürlükler yerine daha kaliteli çekim yapabilen sensörleri tercih etmeye başladı. Uzun süredir Samsung'un piksel dizilimlerini optimize ederek daha fazla ışık alabilen büyük sensörler üzerinde çalıştığı biliniyor. BRITECELL adını alması beklenen bu sensör anlaşılan 12.2MP çözünürlük sunacak. Diğer detaylar ise 4GB RAM ve 5MP çözünürlüğünde ön kamera olarak göze çarpıyor. Ayrıca ekran görüntüsünde sağ kenardaki kaviste iyi bir şekilde görülebiliyor. 

Galaxy S7 Edge ile ilgili iddialar seriyi de yakından ilgilendiriyor zira yeni kamera sensörünün Galaxy S7 ve Galaxy S7 Plus modellerinde kullanılması söz konusu. Ayrıca yine 4GB RAM, 5MP çözünürlüğünde ön kamera ve Snapdragon 820 yonga seti, karşımıza çıkacak olan diğer özellikler. Serinin MWC 2016 etkinliğinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8851 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s7 edge, Mobil Teknolojiler ve
2 etiket daha samsung galaxy s7 Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim