Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 için önemli yeniliklerle dolu Android 7.0 Nougat güncellemesi başladı

Galaxy Note 7’nin piyasadan çekilmesi ile şu anda Samsung’un elindeki tek amiral gemisi olarak kalan Galaxy S7 serisi için önemli yeniliklerle dolu Android 7.0 Nougat güncellemesi başladı.

Bu yıl için Galaxy S8 amiral gemi modeli üzerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren Samsung, bir yandan da önceki amiral gemi modellerini güncelliyor. Bu hafta itibariyle Galaxy S7 serisi güncelleme almaya başlarken, gelecek olan yenilikler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Pek Çok Yenilik Var

Güncelleme ile gelen en önemli yenilik bildirim panelinde. Hızlı Erişim paneli daha sade bir görünüme kavuşurken, ikon başlıkları ise kaldırılmış ve aynı konuda olanlar gruplanmış. İkinci kez aşağı sürükleme ile açılan ikon düzenleme paneli ise grup desteği ile yenilenmiş.

Android 7.0 ile gelen bölünmüş ekran desteği aslında Samsung telefonlarda uzun süredir vardı ancak güncellemede daha iyi bir hale getirilmiş. Açık olan pencerelerin boyutları daha kolay ayarlanabilirken, pop-up şeklinde açılan pencerelerin sayısı da aynı anda beşe yükseltilmiş.

Ayrıca sitelere parmak izi ile girebilmek için Samsung Pass yönetim merkezi, farklı seçeneklerde enerji tasarrufu sunan Performans Modu, hem performansı hem de enerji tüketimini optimize edebilen bir mod ve video izlerken ses ile görüntü kalitesini arttıran Eğlence Modu şeklinde diğer yenilikler mevcut.

Google tarafındaki önemli özelliklere baktığımızda, Ayarlar menüsündeki alt menü başlıklarının kısa bilgilerle donatılması, yine Ayarlar menüsünde sol üst kısma yerleşmiş menü ikonu, Ses ve Bildirimler sekmesinin iki ayrı başlığa geçiş yapması, arka planda kurulan güncellemeler, bildirim çubuğunda biraz daha genişletilmiş alan, bildirim penceresinden gelen mesajlara cevap yazabilme, Doze tasarruf modunun daha agresif olması, Java 8 desteği, hızlı başlatma, yerleşik numara engelleme, gelişmiş RAM yönetimi bunlar arasında sayılabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6540 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim