Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 satışları 55 milyonu geçti

Samsung’un geçen yılki amiral gemi serisi Galaxy S7 halen daha popülerliğini koruyor. Yılın ilk üç ayında seri başarılı bir satış performansına imza atmış durumda.

Galaxy S8 serisiyle yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapan Samsung’un önceki amiral gemi serisi Galaxy S7 de halen popülerliğini koruyor. Eski seri Galaxy S8 için konulan satış hedefini bile geride bırakabilir.

Halen popüler

Yapılan analizlere göre Galaxy S7 serisinin satışları 55 milyonu geride bıraktı. Geçen yılın toplam 9 ayında satışta kalan Galaxy S7 serisi 48 milyon civarında sattı. Bu yılın ilk 3 aylık döneminde de 7 milyon civarında satış gerçekleştirdi.

Samsung’un Galaxy Note 7 ile doğan boşluğu doldurabilmek için yaptığı agresif pazarlama taktikleri ve indirimler meyvesini vermiş görünüyor. Android dünyasında bir yıllık bir amiral gemi modelinin halen önemli satışlara imza atmasına çok nadir olarak şahit oluyoruz.

Samsung’un Galaxy S8 ile hedefi 60 milyon satış rakamına ulaşabilmekti. Galaxy S7 serisi bu barajı zorlamaya başlamış durumda. İlgiyi devam ettirebilirse bunu da rahatlıkla geçebilecektir.

Samsung yılın ilk çeyreğinde toplam 80 milyon akıllı telefon sattı. 12 milyon da standart işletim sistemli cep telefonu sattı. Böylece toplamda 92 milyon mobil telefon satılmış oldu. Galaxy S8 serisi ile birlikte bu rakam daha da yukarı çıkacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim