Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 davetiyesi sızdırıldı iddiası

Yılı Galaxy Note 7 faciası ile tamamlayacak olan Samsung, artık tüm enerjisini yeni amiral gemi modeline harcıyor. Galaxy S8 için sızıntılar başlamış durumda.

Yılın ikinci yarısı için büyük beklentilerle piyasaya çıkan ancak aynı büyüklükte hayal kırıklığı oluşturan Galaxy Note 7 muhtemelen eski günlere geri dönemeyecek ve bu yılı kapatmış durumda. Gelecek yıl için artık tüm umutlar Galaxy S8 modelinde yoğunlaştı.

Samsung’un Galaxy S8 amiral gemi modelinin lansmanını öne çekmesi beklenmiyor. Başa gelen çekilir misali patlayan Galaxy Note 7 modelleriyle yola devam edilecek. Sızdırılan bir davetiye görseli yine MWC etkinliğinde lansmanın yapılacağını gösteriyor.

Etkinlik

26 Şubat 2017 için rezerve edilen Unpacked 2017 etkinliği, MWC 2017 fuarının hemen öncesindeki basın toplantıları gününe denk geliyor. Davetiye görselinde yine bir göz resmi ve üzerinde de 8 rakamı görünüyor. Galaxy Note 7 modelindeki Iris tarayıcının sonraki modellerde de kullanılacağına zaten kesin gözüyle bakılıyordu.

Galaxy S8 için henüz net bilgiler yok ancak Galaxy Note 7 fiyaskosu nedeniyle Samsung’un daha iddialı özellikler kullanması bekleniyor. Örneğin 10nm sürecinde üreteceği Exynos 8895 yonga setinin yer verileceğine şüphe yok. Yine Qualcomm’un 8 çekirdekli Snapdragon 830 yonga seti de diğer versiyonda yerini alacak.

Sanal gerçeklik çalışmalarına hız veren Samsung’un, 4K UHD çözünürlüğünde ekran ile konsepte en uygun telefon olarak Galaxy S8 modelini öne çıkaracağı tahmin ediliyor. Yeni Gear VR gözlüğü ile çok daha yoğun bir tecrübe sunulabilecek. Ayrıca amiral gemi seviyesinde 6GB LPDDR4 RAM ilk kez bu telefonda yer alacak. Bilindiği üzere 6GB RAM kapasitesinin ilk kez Galaxy C9 modelinde kullanılması bekleniyor.

Sadece Samsung değil teknoloji dünyası da Galaxy S8 modeline odaklanmış durumda. Firmanın imajının zarar görmesi sonrasında telefonda ne tür yatırımlar olacak ve tüketici bunu nasıl karşılayacak merak konusu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4505 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim