Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 model numaraları ortaya çıktı

Samsung’un gelecek yıl için hazırladığı Galaxy S8 serisinin prototiplerinin şekillendiği iddia edilmişti. Şimdi de cihaza ait model numaraları ortaya çıkmaya başladı.

Bu yıl yaşanan olumsuzluklardan sonra hem Galaxy S7 serisinin üretimini arttıran Samsung hem de yeni amiral gemisi Galaxy S8 için çalışmaları yoğunlaştırdı. Yeni telefonun model numaralarının belli olduğu iddia ediliyor.

İlginç Sıralama

Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre Samsung’un yeni amiral gemisi SM-G950 ve SM-G955 model numaralarını kullanacak. Galaxy S7 serisinde SM-G930 ve SM-G935 model numaraları kullanılıyordu. Samsung’un bir sıra atladığı görülüyor ancak bunun sebebi şimdilik bilinmiyor.

İki farklı numara olması yine Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge şeklinde iki versiyon olacağını gösteriyor. İlk iddialar sadece kavisli ekranlı bir Galaxy S8 olacağı üzerineydi. Sonradan gelen dedikodularda düz ekran S8 ve kavisli S8 Edge şeklinde iki versiyon olacağı şeklinde revize edilmişti.

Diğer bir iddia ise serinin tamamen kavisli ekranlı olacağı yönünde. Galaxy S8 modeli 5.5 inçlik kavisli bir ekran sunarken, Galaxy S8 Edge ise Galaxy Note 7 modelini özleyenler için 5.7 inç boyutunda olacak. Böylece yeni seriye daha çok tüketici ilgisi toplanma ihtimali de artacak.

Son olarak Evleaks tarafından sızdırılan önemli bir bilgi daha var. Samsung SM-N950 model numaralı bir cihaz üzerinde daha çalışıyor. Galaxy Note 5 modelinin SM-N930 numarasına sahip olduğunu düşünürsek, yeni numara Galaxy Note 8 modeline işaret ediyor. Muhtemelen işi sıkı tutmak isteyen Samsung, Galaxy Note 8 ile ilgili çalışmalarına şimdiden başlamış durumda.

Elbette 2017 yılı Samsung için çok farklı olacak. Bu yılı ağır yaralı bir şekilde tamamlayan firmanın olumsuzlukları unutturabilmesi için çok ama çok çalışması gerekiyor. Tüketici gözünde eski imajı yakaladığı takdirde yine fırtınalar estirmeye başlayacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7553 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim