Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 beta programı başladı

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7 için hazırladığı Android 7.0 beta programı başlamak üzere. Kullanıcılar uygulamayı indirerek beta programına dahil olabiliyor.

Bu yıl güncelleme konusunda önceki dönemlere göre biraz daha hazırlıklı olan Samsung, artık tek amiral gemisi konumuna yükselen Galaxy S7 serisi için Android 7.0 testlerine başladı. Belirli ülkelerde kullanıcılar yeni Android sürümünü cihazlarında test edebilecekler.

Bu Yıl Erken Başladı

Galaxy Beta Program adındaki programa katılabilmek için kullanıcıların ABD, İngiltere veya Güney Kore’de olması gerekiyor. Kısa süre içerisinde de Çin’deki Galaxy S7 kullanıcılarının da programa erişebilmesi sağlanacak.

İlk etapta kullanıcıların geçerli bir Samsung hesabı olması gerekiyor. Sonrasında Galaxy Apps mağazasından Galaxy Beta Program veya Samsung Members uygulaması indiriliyor. Gerekli kontrollerin ardından programa katılan kullanıcılara Android 7.0 beta sürümü dağıtıma başlıyor.

Geçen yıl da Android Marshamallow güncellemesi için Galaxy Beta Program başlatılmıştı ancak en erken Aralık sonlarında beta sürümüne erişim sağlanmıştı. Bu yıl programa katılanlar çok daha erken deneyim yaşamaya başlayacak. Bununla birlikte Galaxy S7 Edge Olympic Edition ve Injustice Edition özel versiyonlar programa katılamıyor. Ayrıca sadece ABD’de operatör telefonları programa katılabiliyor.

Samsung’un daha erken programa başlaması haliyle yaygın kullanıma güncellemenin daha erken verilmesini sağlayacak. Galaxy S6 serisi ancak bu yılın başlarında güncellemeyi alabilmişti. İki ay erken başlamak en azından yılın sonunda güncelleme verilmesi ihtimalini doğuruyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim