Anlık Bildirim

Samsung’un geçen ay itibariyle resmiyet kazandırdığı yeni Galaxy S8 serisi belirli ülkelerde ön siparişe başladı. Gelen ilk raporlar Galaxy S7 serisinden daha büyük bir ilginin olduğunu gösteriyor.

Beklentileri karşıladı

Geçen Cuma günü Güney Kore’de başlayan Galaxy S8 serisi siparişleri toplamda 550 bini geçmiş durumda. Bu rakam Galaxy Note 7 ön siparişlerinin 2.75, Galaxy S7 siparişlerinin ise 5.5 katına denk geliyor. Hatta şimdiye kadar ülkedeki en çok sipariş alan Samsung telefonu Galaxy S8 serisi oldu.

Seride en çok ilgiyi Galaxy S8 Plus 128GB versiyonun gördüğü ifade ediliyor. Bu versiyonda aynı zamanda orijinal versiyonun aksine 6GB LPDDR4 RAM yer alıyor. İlgi görmesinin en büyük sebebi de bu.

Uzun süredir bir Samsung amiral gemisinin tanıtılmaması ve Samsung’un agresif pazarlama stratejileri tüketici ilgisini yakalamış görünüyor. Samsung’un ülkesinde 3000 ön satış noktası kurduğu ve tüketiciye çok yakın olma amacını güttüğü ifade ediliyor.

Samsung yılın ilk çeyreği için 9 milyar dolar civarında rekor faaliyet karı bekliyor. Buna Galaxy S8 serisi dahil değil. Serinin dahil olacağı ikinci çeyrek ise faaliyet karı daha da yükselecek. 2017 yılı geneli itibariyle Samsung’un tarihindeki en yüksek karlara ulaştığını görebiliriz. Ülkemizde de Galaxy S8 modeli 4399TL, Galaxy S8 Plus modeli de 4999TL olarak ön siparişlere başladı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6356 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim