Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerini gösteren video sızdırıldı

Samsung'un Mobil Dünya Kongresi'nde yayınladığı 30 saniyelik tanıtım videosu bize Galaxy S8 ve S8+ modellerini göstermemiş olsa da sızdırılan yeni video her iki cihazı da çalışır halde gösteriyor.
Samsung dün MWC 2017'de bir basın toplantısı düzenledi ve etkinlik esnasında yaklaşmakta olan Galaxy S8 ve S8+ akıllı telefonlarla ilgili bir tanıtım videosu gösterdi. Yayınlanan 30 saniyelik görüntü aslında cihazları göstermedi ancak yeni sızdırılan bir video amiral gemilerini net şekilde görmemizi sağlıyor.
Galaxy S8 ve S8+ modellerini çalışırken gösteren video, iki telefonu yan yana gösterirken, cihazları her yönüyle açığa çıkarmış durumda. SlashLeaks tarafından fark edilen video, Çin kaynaklı gibi görünüyor. Video, cihazların tüm özelliklerini ortaya koymasa da S8+ modelindeki Daima Açık Ekran (Always On Display) özelliğini görebilmemizi sağlıyor.
Her iki telefonda da fiziksel butonların yerini alan kapasitif ekran tuşlarını görüyoruz. Akıllı telefonlar çift kenarı kavisli ekran ve küçük çerçevelerle birlikte yenilikçi bir tasarıma sahip. Her iki modelin arka panellerinde parmak izi sensörü var.

Galaxy S8, 29 Mart'ta New York ve Londra'da tanıtılacak

Samsung her iki telefona da kendi sanal AI asistanı Bixby'yi dahil etmeyi planlıyor. Cihazlar en yeni Android Nougat işletim sistemiyle çalışacaklar. Galaxy S8 amiral gemisi Snapdragon 835 SoC, 4GB RAM ve gelişmiş güvenlik için bir iris tarayıcısına sahip olacak.
Galaxy S8, 5.8 inç Quad HD+ ekrana sahipken, daha büyük modelde 6.2 inç ekran göreceğiz. Her iki telefonun da 64GB dahili hafızayla donatılması bekleniyor. Ayrıca suya ve toza dayanıklılık için IP68 sertifikasına sahip olacaklar. Yeni amiral gemisi Dual Pixel (İkili Piksel) teknolojisine sahip 12 megapiksellik arka kamera ve 8 megapiksel selfie kamerasıyla gelecek.
Galaxy S8 ve S8+, 29 Mart'ta New York ve Londra'da gerçekleştirilecek Unpacked etkinliği sırasında tanıtılacak. Telefonların 21 Nisan'da satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11082 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim